Industriell hantering av rest- och avfallsprodukter

Vi har stor erfarenhet av implementering av separations teknologi, pumpning och omrörning inom den industriella sektorn. Det gäller separation och pumpning av restprodukter, bioavfall och slam. Vårt sortiment hänvänder sig primärt till industrier inom grönsaker, slakterier, pappersbruk och reningsverk.

Kontakta oss idag

fan separator

Separations teknologi

FAN är Pionjären inom separationsteknologi! FAN Separator är en unik produkt, som kännetecknas vid hög kvalitet och prestanda. Genom innovativ utveckling har FAN Separatorer blivit det självklara val för såväl lantbruk som industriell separation av gödsel, bioavfall och slam.

Pumpar

Vogelsang GmbH & Co har under flera årtionden varit engagerad inom flytgödsel-teknik. Detta har bidragit väsentligt till deras framgångar. Att integrera utveckling och innovationer i deras tekniker innebär att de är en professionell partner inom effektiv hantering av flytgödsel.

effektiv hantering av flytgödsel
BSA excentriska skruvpumpar

Kännetecknas av hög kvalitet på grund av sofistikerad teknik. I 50 år har BSA producerat excentriska skruvpumpar inom jordbruket och industrin. ”Mer än 40.000 pumpar har producerats och levererats hittills.” På grund av innovativ teknik och enastående material-val, är BSA excentrisk … Fortsätt läsa

Pumpningsteknik, en viktig faktor för att hela gödsel-systemet ska kunna fungera optimalt är transport av flytgödseln på gårdarna. BAUER´s pumpar med speciella och kraftfulla skärande system är lämpliga för överföring av gödsel, slam eller andra vätskor med långa fibrer.

BAUER gödselpump
effektiv hantering av flytgödsel

Tillbehör

WIP Innovation lagerför ett stort utbud av slangar, kopplingar och annan utrustning inom industri & lantbruk.

Kontakta oss idag

Lantbruk

läs mer här

Biogas

läs mer här

Industri

Läs mer här

Till salu

läs mer här