Innovativa produkter och lösningar för gödselhantering

Med ett starkt fokus på kundservice och produktutveckling är vår målsättning att bli ledande inom innovativa lösningar för optimal hantering av flytgödsel.
Genom vårt breda produktsortiment kan vi erbjuda ett stort urval av kundanpassade lösningar inom spridning, pumpning och omrörning för lantbrukare och entreprenörer

Kontakta oss idag

Utläggningssystem för flytgödsel

Utläggningskoncept är den unika metoden för gödselapplikation som ger dig ett brett utbud av fördelar, Längre spridnings-säsong, mindre markpackning samt bättre logistik och planering.

slangvindare
gödselseparation och gödselhantering

Gödselseparation

Naturgödsel är en värdefull resurs! Naturgödseln är en av våra mest värdefulla resurser inom jordbruket. Rudolf Bauer konstruerade den första högtryckspump för gödsel i 1930. Detta blev början på mer än 80 års erfarenhet inom gödselhantering.

Traktordrivna omrörare

ØRUM´s recept för att lyckas med sin verksamhet, är att de lyssnar till lantbrukarens önskemål. Kunden kan önska allt, och om någon kommer med en bra idé testar de det! ”Det är vad vi är här för!”

Bauer mixer för gödselhantering

Bauer Gödselspridare Mixer

Kraftfullt-kompakt-användarvänlig En korrekt omrörd homogen flytgödsel ger jämn fördelning av näringsämnen, vilket betyder optimal tillväxt och ökad avkastning. BAUER´s mixer används inom lantbruk, biogas och miljöindustri. En genomtänkt konstruktion med motor och propelleraxel som ligger på samma axel ger hög effektivitet.

Pumpar & omrörare

Pumpningsteknik. En viktig faktor för att hela gödselsystemet ska kunna fungera optimalt är transport av flytgödseln på gårdarna. BAUER´s pumpar med speciella och kraftfulla skärande system är lämpliga för överföring av gödsel, slam eller andra vätskor.

Bauer pumpar
Bauer mixer

Kraftfullt-kompakt-användarvänlig En korrekt omrörd homogen flytgödsel ger jämn fördelning av näringsämnen, vilket betyder optimal tillväxt och ökad avkastning. BAUER´s mixer används inom lantbruk, biogas och miljöindustri.

BSA excentriska skruvpumpar

Kännetecknas av hög kvalitet på grund av sofistikerad teknik. I 50 år har BSA producerat excentriska skruvpumpar inom jordbruket och industrin. ”Mer än 40.000 pumpar har producerats och levererats hittills.” På grund av innovativteknik och enastående material-val, är BSA excentrisk

BSA excentriska skruvpumpar
effektiv hantering av flytgödsel

Vogelsang

Vogelsang GmbH & Co har under flera årtionden varit engagerad inom flytgödsel-teknik. Detta har bidragit väsentligt till deras framgångar. Att integrera utveckling och innovationer i deras tekniker innebär att de är en professionell partner inom effektiv hantering av flytgödsel.

Buffert-Container

En Buffert-container i fältet, där större avstånd mellan gödselbrunn och fält är en idealisk lösning. Lastbilar hämtar flytgödseln och levererar den till fältet i buffert-containern. Lastbilar flyttar betydligt större mängder gödsel över större avstånd än traktor och gödselvagn.

buffert container
Shelbourne CB ströskopa

Ströskopor

Shelbourne Cubicle Bedder är en kraftig och pålitlig ströskopa som är tillverka i England. Skopan är självlastande och optimal för spridning av strö i liggbås och mindre boxar. Enkel justering för strö av alla typer av material.

Kontakta oss idag

Lantbruk

läs mer här

Biogas

läs mer här

Industri

Läs mer här

Till salu

läs mer här