Innovativa produkter och lösningar för gödselhantering

Med en stark fokus på kundservice och produktutveckling är vår målsättning att bli ledande inom innovativa lösningar för optimal hantering av flytgödsel.
Genom vårt breda produktsortiment kan vi erbjuda ett stort urval av kundanpassade lösningar inom spridning, pumpning och omrörning för lantbrukare och entreprenörer

Kontakta oss idag

Gödselseparation

BAUER

Naturgödsel är en värdefull resurs! Naturgödseln är en av våra mest värdefulla resurser inom jordbruket. Rudolf Bauer konstruerade den första högtryckspump för gödsel i 1930. Detta blev början på mer än 80 års erfarenhet inom gödselhantering.

Bauer gödselseparation och gödselhantering
utläggningssystem för gödselhantering

Utläggningssystem för flytgödsel

AGROMETER

Agrometers utläggningskoncept är den unika metoden för gödselapplikation som ger dig ett brett utbud av fördelar: Längre spridnings-säsong, mindre arbetskraftsbehov och lukt för din omgivning – och mycket mer!

MASTEK

MASTEK är den ledande leverantören av högkvalitativa slangspridare, slangerullar och annan utrustning för spridning av flytgödsel. ”MASTEK uppdaterar sina produkter kontinuerligt med den senaste teknik och innovation.” Huvudkontoret finns i Irland.

högkvalitativa produkter för gödselhantering
speciallösning för gödselhantering

ROELAMA

ROELAMA är en nederländsk utvecklare och tillverkare av specialiserade lösningar för applicering av flytgödsel. Systemen går under namnet Baars® nedmyllnings-aggregat för slangspridnings-system. All utveckling och tillverkning sker i egen regi i Holland.

EVERS AGRO

Gödselutrustning för nedmyllning i svartjord Med tanke på de europeiska bestämmelserna för spridning av flytgödsel är det viktigt att utrustningen för flytgödsel hantering är beredd för framtiden. Evers nedmyllnings kultivatorer och tallriks-redskap uppfyller inte bara regler, men är också förberedda.

gödselutrustning från Evers Agro
produkter från Ørum för gödselhantering

Traktordrivna omrörare

ØRUM

ØRUM´s recept för att lyckas med sin verksamhet, är att de lyssnar till lantbrukarens önskemål. Kunden kan önska allt, och om någon kommer med en bra idé testar de det! ”Det är vad vi är här för!

BAUER

Kraftfullt-kompakt-användarvänlig En korrekt omrörd homogen flytgödsel ger jämn fördelning av näringsämnen, vilket betyder optimal tillväxt och ökad avkastning. BAUER´s mixer används inom lantbruk, biogas och miljöindustri En genomtänkt konstruktion med motor och propelleraxel som ligger på samma axel ger hög effektivitet.

Bauer mixer för gödselhantering
effektiv hantering av flytgödsel

Pumpar & omrörare

VOGELSANG

Vogelsang GmbH & Co har under flera årtionden varit engagerad inom flytgödsel-teknik. Detta har bidragit väsentligt till deras framgångar. Att integrera utveckling och innovationer i deras tekniker innebär att de är en professionell partner inom effektiv hantering av flytgödsel.

BAUER PUMPAR

Pumpningsteknik En viktig faktor för att hela gödsel-systemet ska kunna fungera optimalt är transport av flytgödseln på gårdarna. BAUER´s pumpar med speciella och kraftfulla skärande system är lämpliga för överföring av gödsel, slam eller andra vätskor.

Bauer pumpar
Bauer mixer

BAUER MIXER

Kraftfullt-kompakt-användarvänlig En korrekt omrörd homogen flytgödsel ger jämn fördelning av näringsämnen, vilket betyder optimal tillväxt och ökad avkastning. BAUER´s mixer används inom lantbruk, biogas och miljöindustri.

BSA EXCENTRISKA SKRUVPUMPAR

Kännetecknas av hög kvalitet på grund av sofistikerad teknik. I 50 år har BSA producerat excentriska skruvpumpar inom jordbruket och industrin. ”Mer än 40.000 pumpar har producerats och levererats hittills.” På grund av innovativteknik och enastående material-val, är BSA excentrisk

BSA excentriska skruvpumpar
buffert container

Buffert-Container

BUFFERT-CONTAINER

En Buffert-container i fältet, där större avstånd mellan gödselbrunn och fält är en idealisk lösning. Lastbilar hämtar flytgödseln och levererar den till fältet i buffert-containern. Lastbilar flyttar betydligt större mängder gödsel över större avstånd än traktor och gödselvagn.

Rampar & myllningsaggregat

BOMECH

Bomech trailing shoe Världsledande på innovativa lösningar för spridning av flytgödsel. Mest känt för sina släpsko rampar.

Bomech rampar för gödselhantering
Sgt gödselvagnar för gödselhantering

Gödselvagnar

SGT

SGT-Polytank har en tankvolym på 16.000 l. Tankarna produceras på BAUER´s fabrik för Poly-tankers i Tyskland. ”Genom många års erfarenhet inom produktion av påbyggnads lösningar för flytgödsel, är produkten av högsta kvalitet.

BAUER

Entreprenörer och lantbrukare med höga krav på teknik och prestanda finns det goda skäl att välja gödseltunnar gjort i polyester. Kvalitet och design, i kombination med kundens specifika behov, kan BAUER erbjuda en ekonomisk alternativ till traditionella stål-tunnar.

Bauer mixer
Shelbourne CB ströskopa

Inomgårdsteknik

SHELBOURNE CB

Shelbourne Cubicle Bedder är en kraftig och pålitlig ströskopa som är tillverkat i England. Skopan är självlastande och optimal för spridning av strö i liggbås och mindre boxar. Enkel justering för strö av alla typer av material.

Kontakta oss idag

Lantbruk

läs mer här

Läs mer

Biogas

läs mer här

Läs mer

Industri

Läs mer här

Läs mer

Till salu

läs mer här

Läs mer