Octopus släpslangsramp

Octopus rampen är optimerad och nyutvecklad för att ge optimala användar fördelar vid utläggning av gödsel.
Det finns ett flertal utrustningsmöjligheter till alla modeller enligt önskemål. Modellen Octopus kan även anpassas för gödseltunna. Arbetsbredd: 12, 15 och 18 meter. Vi kan även erbjuda släpslangsramper i arbetsbredderna 24 till 32 meter genom vårt samarbete med Vogelsang.

SleepFlex Pro släpskosramp

SleepFlex Pro är en unik optimal släpskosramp för all och växande grödor. Rampen är speciellt utvecklat för utläggningssystem med slangmatning.

Detta genom väldesignade lösningar som ger många driftsfördelar. SleepFlex Pro finns i arbetsbredd 12 meter, och har ett stort urval av utrustning.

sleepflex farmer släpskoramp

SleepFlex Farmer släpskoramp

SleepFlex Farmer är en lättare modell med släpsko, som finns i arbetsbredderna 7,2 – 8,0 – 8,8 meter. Denna monterade enhet är utrustad med en bufferttank så att centrifugalpumpen alltid är fylld och inte kommer att suga in luft när brunnen blir tom, så att den kan stanna.

Condor

Condor nedmyllaren är anpassad för slangmatning och maskinen har ett unikt system för att föra slangen med runt på vändtegen. Condor myller ned gödseln med tallrikar med hydraulisk tryckreglering.

speciallösning för gödselhantering
hyflex-nedmyllare

Hyflex

Hyflex är den senaste utveckling av nedmyllare från Roelama. Den är utvecklat för både vall och svart jord.