Omrörare för att blanda gödsel eller foder i jordbruket

Traktordrivna omrörare är maskiner som används för att omröra material, vanligtvis i jordbruket eller i industriella sammanhang. Dessa omrörare är vanligtvis monterade på bakhjulen eller bakaxeln på en traktor, och de drivs av traktorns kraftuttag (PTO).

De kan vara utformade för att blanda gödsel, foder, eller andra vätskor eller material i jordbruket. Används också för att blanda material i industriella processer, som till exempel att blanda olika kemikalier i en processanläggning.

traktordriven omrörare för gödsel

Traktordrivna omrörare kan variera i storlek och komplexitet beroende på deras användningsområde och de material som ska blandas. De är vanligtvis konstruerade för att vara robusta och kunna hantera stora mängder material med minimal ansträngning från operatören.

traktordrivna omrörare

ØRUM Traktordrivna gödselomrörare & mixare

ØRUM´s recept för att lyckas med sin verksamhet, är att de lyssnar till lantbrukarens önskemål. Kunden kan önska allt, och om någon kommer med en bra idé testar de det! ”Det är vad vi är här för!”

Bauer mixer

BAUER´s mixer används inom lantbruk, biogas och miljöindustri. En genomtänkt konstruktion med motor och propelleraxel som ligger på samma axel ger hög effektivitet.

Bauer mixer för gödselhantering
traktordriven omrörare för gödsel

GMD – 8600 Gödselomrörare, Ørum

Örum-GMD8600, marknadens kraftigaste omrörare!
ØRUM Gödselblandare GMD8600, är ​​Ørums starkaste blandare. Från blandarens plattform har man bra utsikt över flytgödseltanken. Härifrån är det enkelt att rikta blandaren så man får bästa möjliga resultat.

GMD – 7500 Gödselomrörare, Ørum

Den oslagbara gödselomröraren med den stora kapaciteten!
ØRUM Gödselblandare GMD-7500, är ​​Ørums mest sålda blandare. Från blandarens plattform har man bra utsikt över flytgödseltanken. Härifrån är det enkelt att rikta blandaren så man får bästa möjliga resultat.

Leverans av ØRUM GMD-6050

Det känns som våren är på ingång! En fin solig dag för igångsättning av denna ØRUM GMD-6050 omrörare hos skånsk maskinstation.

Bauer logotype
ØRUM logotype