Biogas

WIP Innovations kompetenta biogas grupp tar hand om projektering, leverans, uppstart och service av din biogasanläggning.

Hos oss kan du hitta kompletta lösningar för rötningsprocesser, gaslagring och generatorer till elproduktion eller uppgradering till fordonsgas. Kvalitetssäkrade kundanpassningar inom biogas och biogasproduktion är det vi alltid arbetar hårt för att ge våra kunder.

Biogasanläggningar på gårdsnivå producerar framförallt el och värme som direkt kan återföras till den egna verksamheten och säljas vidare vid överskott. Som en ytterligare bonus produceras en högvärdig biogödsel för eget bruk eller till försäljning.

Är du intresserad av att bygga en biogasanläggning på din gård eller verksamhet? så tveka inte att höra av dig till någon utav våra projektörer och säljare inom biogas och biogasproduktion.

Kontakta oss idag

Klimatinvesteringsstöd (Klimatklivet)

Har du en idé som kan bidra till att minska samhällets klimatpåverkan? Då kan du söka en rad olika ekonomiska stöd, som till exempel investeringsstöd från Klimatklivet för att utföra åtgärden.

Nästa ansökningsperiod är öppen 18 september–29 september 2023.

Gå in på länsstyrelsens egen hemsida om klimatklivet för att läsa mer om vem som kan söka och vad du kan söka stöd för.

investeringsstöd biogas
Produkter för biogas

Produkter för biogasproduktion och biogasanläggningar

Produkter för biogas. Eftersom att kvalitet och säkerhet är viktigt för oss arbetar vi löpande med att säkerställa att vi använder dem bästa produkterna och har dem kunnigaste leverantörerna. Vid byggnation och service av biogasanläggningar arbetar WIP innovation med produkter som mixare, inmatningssystem, generatorer, separatorer och allting inom transport, till exempel pumpar, skruvar och band/mattor för att nå den bästa biogasproduktionen.

Inom Biogas kan vi erbjuda två olika upplägg för biogasproduktion

Konceptlösning för biogasanläggning i storlekarna 11 – 74kW, dessa Biogasanläggningar för elproduktion projekteras, byggs och levereras i samarbete med Biolectric från Belgien. Biolectric är känt för sitt engagemang i småskalig biogas och biogasproduktion på gårdsnivå. Idag finns över 300 biogasanläggningar i över 10 olika länder. Vill ni har mer information om hur vi kan hjälpa er med ett biogas projekt, kontakta oss

Biogas

Kundanpassade lösningar för biogas, Biogasanläggningar för lantbruk i storlekarna från 75kW. De kundanpassade lösningarna projekteras i ett projektsamarbete med flera kända och etablerade aktörer på marknaden. I vårt kundanpassade sortiment kan vi erbjuda biogasanläggningar för både elproduktion och uppgradering till fordonsgas. Vill ni har mer information om hur vi kan hjälpa er med ett biogas projekt, kontakta oss

biogasproduktion lantbruk

Kontakta oss idag

Lantbruk

läs mer här

Biogas

läs mer här

Industri

Läs mer här

Till salu

läs mer här