• +46 (08) 128 557 87
  • sales@wipinnovation.com
  • Hofterupsvägen, Barsebäck

Biogas & Industri

Biogas anläggningar och utrustning

Vi arbetar med kvalitetssäkrade kundanpassningar inom biogas. Vi erbjuder alltifrån projektering till leverans av biogasteknologi. Vi kan leverera kompletta lösningar för rötningsprocesser, gaslagring och generatorer till elproduktion eller uppgradering till fordonsgas.

Med produkter som mixare, inmatningssystem, generatorer, separatorer, samt allting inom transport för pumpar, skruvar band/mattor för bästa biogasproduktion.

Vi har lång erfarenhet att arbeta med mineraler, enzymer och andra tillsatser för just biogas. Vi kan även erbjuda provtagning och analyser. Allt detta gör vi tillsammans med kända kvalitetsmedvetna samarbetspartners från bland annat Belgien, Danmark och Tyskland

Inom Biogas kan vi erbjuda två olika upplägg.

Koncept lösning i storlekarna 11 – 74kW för elproduktion i samarbete med Biolectric från Belgien. Biolectric är känt för sitt engagement i småskalig biogasproduktion på gårdsnivå. Idag finns över 300 anläggningar i över 10 olika länder.

Kundanpassade lösningar i storlekarna från 75kW i ett projektsamarbete med LH Bio. I vårt kundanpassade sortiment kan vi erbjuda biogasanläggningar för båda elproduktion och uppgradering till fordonsgas.

Vill ni har mer information om hur vi kan hjälpa er med ett biogas projekt, kontakta oss

Separations teknologi

FAN SEPARATOR
FAN är Pionjären inom separationsteknologi! FAN Separator är en unik produkt, som kännetecknas vid hög kvalitet och prestanda. Genom innovativ utveckling har FAN Separatorer blivit det självklara val för såväl lantbruk som industriell separation av gödsel, bioavfall och slam.

Pumpar

VOGELSANG
Vogelsang GmbH & Co har under flera årtionden varit engagerad inom flytgödsel-teknik. Detta har bidragit väsentligt till deras framgångar. Att integrera utveckling och innovationer i deras tekniker innebär att de är en professionell partner inom effektiv hantering av flytgödsel.
BSA excentriska skruvpumpar
Kännetecknas av hög kvalitet på grund av sofistikerad teknik. I 50 år har BSA producerat excentriska skruvpumpar inom jordbruket och industrin. ”Mer än 40.000 pumpar har producerats och levererats hittills.” På grund av innovativ teknik och enastående material-val, är BSA excentrisk … Fortsätt läsa
BAUER Pumpar
Pumpningsteknik En viktig faktor för att hela gödsel-systemet ska kunna fungera optimalt är transport av flytgödseln på gårdarna. BAUER´s pumpar med speciella och kraftfulla skärande system är lämpliga för överföring av gödsel, slam eller andra vätskor med långa fibrer.

Tillbehör

WIP Innovation lagerför ett stort utbud av slangar, kopplingar och annan utrustning inom industri & lantbruk.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är WIP-INNOVATION_WEBLOGO_1772px-300x148.jpg